logo_design_reneevrijman.png

OPDRACHT

 

Ontwikkeling van huisstijl met als startpunt het logo. NetSheila is expert op het gebied van netwerken. In haar logo hebben we dit naar voren laten komen: alle bolletjes staan voor de verschillende mensen in een netwerk en hoe die met elkaar verbonden zijn. De bolletjes hebben we breed ingezet en zorgen zo voor een extra herkenbaarheid.

Alle kennis over netwerken heeft NetSheila tot een mooi werkboek gebundeld. Hiervoor hebben we geheel in lijn met de huisstijl het ontwerp geleverd. Dit boek is inmiddels in het Spaans, Engels en Nederlands verschenen. www.netsheila.com

Wat hebben wij
voor NetSheila ontwikkeld?

  • logo/beeldmerk

  • briefpapier

  • website

  • Ontwerp + opmaak boek:
    So you think you can't network? (Engelse, Spaanse en Nederlandse uitgave)

Ik benaderde Renée voor een ‘beeldmerk’ voor onze zomerparade. Ik heb haar van internet geplukt op basis van een mooi affiche dat zij had gemaakt. Maar wat begon met een kleine vraag werd al snel een hele huisstijl. Ontzettend fijn samengewerkt, want zonder dat we elkaar ooit hadden ontmoet, heeft Renée deze spoedklus met verve opgepakt. Wat ik vooral erg waardeerde (los van de erg leuke ontwerpen) was het meedenken. We hadden iets ingewikkelds bedacht met heel veel workshops en dat heeft zij superslim vertaald in een heel overzichtelijk programma, en heel systeem met toegangstickets. Veel vertrouwen over en weer, wat zorgde voor een hele fijne samenwerking (met ons en ook de drukker). En heel leuk om elkaar dat op de dag zelf ook echt ‘live’ te ontmoeten ;-)

Lin McDevitt-Pugh (Eigenaar NetSheila)

CONTACT

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL OF MAIL MIJ

06 - 48401220

info@reneevrijman.nl

ADRES

Badhuislaan 23a

1561 EA Krommenie

Success! Message received.