top of page
logo_magazine_reneevrijman.png

OPDRACHT

 

Het Dialyse en Nefrologie Magazine had een gedateerde vormgeving en werd hierdoor niet goed gelezen. Daarnaast was het ook lastig om adverteerders te vinden. Alles bij elkaar gaf aanleiding voor een update en een modern jasje. We hebben de kleuren opgefrist, lettertypes aangepaste en een stijl ontwikkeld die ook de tabellen en grafieken aantrekkelijker maken. Daarnaast zijn de teksten verlevendigd met quotes en sprekende kopjes.

 

Inmiddels verzorgen wij alweer 5 jaar met veel plezier de vormgeving/opmaak van dit magazine dat 4 x per jaar verschijnt. 

Wat hebben wij

voor het Dialyse & Nefrologie Magazine gedaan?

  • ontwerp logo

  • ontwerp/restyle magazine

  • 4 x per jaar opmaak/DTP

  • Tabellen en grafieken

  • illustreren pagina's

  • bestanden drukkklaar aan de klant leveren

De inhoud van een magazine kan nog zo waardevol zijn, als de vormgeving onaantrekkelijk is, blijft het tijdschrift ongelezen. Als hoofdredacteur van het vakblad Dialyse & Nefrologie Magazine werk ik samen met Renée. Zij weet van elke editie iets moois te maken. Ze is nauwkeurig en creatief. Renée pikt mijn aanwijzingen en suggesties heel goed op, maar komt ook zelf met voorstellen voor verbetering. Fijn dat ze zo meedenkt. Renée is een topper!

 

Saskia Engbers (Eindredacteur Dialyse & Nefrologie magazine)

CONTACT

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BEL OF MAIL MIJ

06 - 48401220

info@reneevrijman.nl

ADRES

Badhuislaan 23a

1561 EA Krommenie

Success! Message received.

bottom of page